Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Renaldy
07-06-2021

Op de werkvloer van debiteurenbeheer

Renaldy (46) werkt 4,5 jaar jaar bij VSE op de afdeling debiteuren.

Uit welke taken bestaan de werkdagen van een medewerker FA Debiteuren?

De werkzaamheden variëren per dag, zo zegt hij zelf. De hoofdtaak van de afdeling Debiteuren is het innen van factuurachterstanden.

“Alles wat gefactureerd wordt, maar niet wordt betaald, gaan mijn collega’s en ik achteraan.”

Back-up cashmanagement

Ook bankboeken, als back-up van de afdeling Cashmanagement, is Renaldy in thuis. “Alle betalingen van de facturen die niet volledig zijn ingevuld of die het systeem niet automatisch inleest, boeken wij dan.”

Goed contact met collega's

Dagelijks belt hij met collega’s van andere Vebego bedrijven, wat het dan ook extra leuk maakt om hen jaarlijks te zien op de nieuwjaarsborrel. Naar dit gezellige feestje aan het einde van het jaar in de Schouwburg van Heerlen kijkt Renaldy zeker uit. “Dan kun je naast over werk, ook eens over koetjes en kalfjes praten.”

De goede contacten met de samenwerkingspartners zorgen ervoor dat facturen die in dispuut gaan zo snel mogelijk worden opgelost en dat deze alsnog geïnd kunnen worden.

Factuurachterstanden innen, telefoneren met collega’s en mails verwerken is niet het enige waar Renaldy druk mee is op een dag. Een van de dingen die hij zo leuk vindt aan het werk bij VSE is het werken met zijn collega’s. “We helpen elkaar.” Zo kan het zijn dat Renaldy een collega helpt, of dat hij wordt geholpen door een van zijn collega’s. “We werken in een fijn en goed lopend team.”

Het werken bij VSE bevalt Renaldy goed. Dit omdat hij naast dat hij leuke collega’s heeft, ook veel plezier heeft in zijn werk. Daarnaast krijgt hij veel vrijheid van zijn teamlead. “Er wordt goed naar je geluisterd.”

Meer blogs

Sandy

Op de frontoffice van de personeelsadministratie

07-06-2021
2 min.
Jacqueline Aan Het Werk

Een werkdag bij inkoop

07-06-2021
3 min.
Branco

Op de werkvloer van Grootboek

16-06-2021
2 min.