Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Sandy
07-06-2021

Op de frontoffice van de personeelsadministratie

Op de frontoffice van de personeelsadministratie

Sandy werkt nu een half jaar op de frontoffice van de personeelsadministratie en heeft het er erg naar haar zin. Geheel onbekend met Vebego Service Center was ze niet toen ze hier begon, want haar vorige baan was ook binnen Vebego als receptionist en kantine medewerker bij Hago Zorg.

“Ik ben heel dankbaar dat VSE mij de kans heeft gegeven om door te groeien als frontoffice medewerker”

Sandy vertelt dat ze in het begin altijd heeft geroepen dat je haar geen 8 uur achter een computer moet zetten. Haar verwachting was dat ze niet al die uren stil kon zitten, maar dat gaat haar naar eigen zeggen beter af dan verwacht.  

Maar wat houdt haar werk bij de frontoffice van de personeelsadministratie nou precies in?
“Mijn werkzaamheden zijn erg divers, wat ik ook meteen zo leuk vind aan werken bij VSE. Op een werkdag beantwoord ik regelmatig telefoontjes van medewerkers met veel verschillende vragen, van hoe het komt dat zijn/haar loon niet klopt tot aan of ik een loonstrook op wil sturen. Daarnaast beantwoorden wij bij de frontoffice mailtjes die binnenkomen via TOPdesk. Hier komen ook allerlei vragen binnen, maar worden ook declaraties aangevraagd die wij verwerken. Alles komt bij ons binnen en zo nodig sturen wij meldingen door naar onze collega’s van de backoffice of de experts. Ook zorgen wij ervoor dat alle post die binnenkomt bij de goede afdeling terecht komt en versturen wij alle brieven die verstuurd moeten worden.”

Wat maakt VSE een aantrekkelijke werkgever?
Naast dat Sandy de diversiteit van de werkzaamheden bij VSE zo leuk vindt; “Het werk is niet saai of hetzelfde, er is meer”, vindt ze het ook heel leuk dat als je in de toekomst andere of meer dingen zou willen, dit bij VSE mogelijk is. Daarbij is het een jong en gezellig team, waar ze zich erg in thuis voelt. Ze kijkt daarom ook uit naar het moment dat ze weer met meer mensen samen op kantoor mogen gaan werken.

“Je ziet elkaar, je zit samen, het is gewoon leuk op kantoor.”

Fysieke teamuitjes heeft Sandy door de coronacrisis helaas nog niet mee mogen maken, maar de online teamevenementen, zoals de kerstquiz en de nieuwjaarsborrel, waren heel leuk en goed georganiseerd.

Meer blogs

Renaldy

Op de werkvloer van debiteurenbeheer

07-06-2021
1 min.
Jacqueline Aan Het Werk

Een werkdag bij inkoop

07-06-2021
3 min.
Branco

Op de werkvloer van Grootboek

16-06-2021
2 min.