Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Ladder Of Success G415e8cd13 1280
20-10-2021

Samen groeien naar een Expertise Center

Samen groeien naar een Expertise Center

We ontwikkelen als bedrijf van een Shared Service Center naar een Expertisecenter. Onze focus ligt op het standaardiseren van processen met hulp van apps, nieuwe software en robotisering. In de toekomst minder data-entry door onze medewerkers maar meer aandacht voor proces control en analyse. 

 

Nieuwe functies ontstaan

“De ontwikkeling van ons bedrijf richting een Expertisecenter, biedt kansen voor onze medewerkers”, legt Ramon van Maarsseveen (HR-functionaris) uit.  “We proberen ieders talent te ontplooien en samen te groeien. Verschillende collega’s krijgen de kans om door te groeien naar een nieuwe rol.”

 

Van medewerker naar Expert

Lisanne Dirks werkt ruim 2 jaar bij Vebego Service Center als medewerker crediteurenadministratie. Een administratieve functie waarin Lisanne verantwoordelijk was voor de correcte verwerking van facturen van leveranciers. Na 2 jaar ging Lisanne op zoek naar meer uitdaging en kwam de nieuwe functie ‘proces expert’ op haar pad. “De inhoud van deze functie ligt precies in mijn straatje. Ik gebruik de kennis die ik heb opgedaan op de crediteurenadministratie om de processen te optimaliseren. Ik ben blij met deze nieuwe functie, omdat het een kans is om mezelf verder te ontwikkelen. Tevens kan ik in deze functie de crediteurenadministratie naar een hoger niveau ga tillen”.

 

De kans om een traineeship te volgen
Robin Engelen werkte eveneens op de crediteurenadministratie maar had ambities om zijn kennis te verbreden richting Record-to-Report. Er ontstond een vacature op de afdeling Record-to-Report en Robin zag dit als zijn kans. Middels een traineeship krijgt Robin de mogelijkheid om zijn kennis en vaardigheden binnen de afdeling Record-to-Report te ontplooien. “We zijn blij dat een collega intern is doorgegroeid. Het ontplooien en behouden van eigen medewerkers heeft onze voorkeur boven het inhuren van externe krachten”, vertelt Ramon.

 

Gegroeid tot een echte expert

Jackie Breemer kwam bijna 3 jaar geleden in dienst op de backoffice personeelsadministratie als junior medewerker. Ze ontwikkelde zich als een ware expert met betrekking tot de I&U app en krijgt nu de kans om aan de slag te gaan in het expert-team van de personeelsadministratie. Binnen dit team gaat Jackie aan de slag met procesoptimalisatie, projecten en heeft ze een adviesrol richting klanten. Deze kans sluit 100% aan bij haar ambitie om zichzelf te blijven ontwikkelen.

 

Van stage tot werkplek

Afgelopen voorjaar startte Jens Crutzen als stagiair bij VSC. De samenwerking verliep zo prettig dat hij na het afronden van zijn afstudeeropdracht de kans kreeg om vakantiewerk te doen bij VSC. Het vakantieproject is bijna afgerond en per 1 oktober komt Jens officieel in dienst bij VSC. Enerzijds gaat hij aan de slag als medewerkers backoffice personeelsadministratie, anderzijds krijgt hij de kans om als project medewerker een vervolg te geven aan zijn afstudeeronderzoek op het gebied van Lean werken.

 

De komende tijd blijven we groeien en ontwikkelen, dus bekijk onze vacatures om te zien of er voor jou ook kansen zijn.

Meer nieuws

Header Vebego Familie Award 2022

Vebego wint Familiebedrijven Award 2022

2 min.
Vebego 20220414 17 Foto Stan Keulen

Baanverkenning

< 1 min.
Robot Mario
robots, rpa, robot, automatisering

Hoe gaat het met onze robot collega?

1 min.